Nieuwe gezichten in de winkel

10 februari 2021

Per 1 januari hebben we twee nieuwe gezichten in de winkel die alles uit de kast zullen halen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Linda Walters
 
Linda Walters is een dame met een prachtige uitstraling en een vriendelijke blik. Voorheen werkte ze in een managementfunctie en dat deed ze met veel plezier. Na 3 reorganisaties en 3 nieuwe directeuren binnen afzienbare tijd vond Linda het welletjes. Niet alleen was het werk minder leuk geworden, maar ze mistte ook contact met andere mensen waarin het ging om een stukje belangstelling en aandacht voor elkaar. Op een goede dag stapte ze de streekwinkel binnen, stelde zich voor en informeerde naar werk. De rest is geschiedenis.

Kathy ’t Jong

Kathy ’t Jong is onze oudste dochter. In de eerste corona golf voerde ze het deurbeleid op haar eigen ludieke wijze uit. Met haar vrolijke en frisse voorkomen tovert ze bij menigeen een lach op het gezicht. Daarna durfden we het aan haar een keer in de winkel mee te laten draaien. Ze deed dat zo fantastisch dat we haar hebben gevraagd om ons vaker op zaterdag te ondersteunen.

© 2020 Streekwinkel de Lingegaerdt

Openingstijden

Maandag van 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 9:00 - 18:00 uur
Zaterdag van 8:00 - 17:00 uur

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze winkel

Aanmelden
Contact

Streekwinkel De Lingegeardt
Grote Molenstraat 116
6661 NG Elst

info@streekwinkeldelingegaerdt.nl
www.streekwinkeldelingegaerdt.nl