Online bestellen?

U kunt bij ons ook online uw bestelling doorgeven. De boodschappen worden dan klaargezet in de winkel of bezorgd.
Wij bezorgen van € 25,- in Elst, Driel en Schuytgraaf
De bezorgkosten zijn € 3,- (vanaf € 50,- gratis)

Voor vragen over uw bestelling kunt u appen en/of bellen naar telefoonnummer 06 423 75 176. 

Groenten, fruit en aardappelen

Wij hebben dagelijks een zeer uitgebreid assortiment van vers fruit en groenten. En natuurlijk seizoensgebonden fruit en groenten zoals: spruitjes, boerenkool in de winter en heerlijk sappig fruit in de zomer. Het assortiment wordt dagelijks vers aangevoerd

Meer lezen

Brood, beleg en meelproducten

Streekwinkel de Lingegaerdt  heeft een groot assortiment meel, mix en voor de lekkere trek: koek, cake, appeltaartmix, pannenkoekmix. De vorige eigenaren stonden bekend om het heerlijke brood dat werd verkocht. Wij kwamen zelfs uit het westen om dit zalige brood in te slaan .

Meer lezen

Hollandse lekkernijen

Streekwinkel de Lingegaerdt verkoopt verschillende streekproducten, ieder met een eigen verhaal oa honing, ambachtelijk zuivel, etc. Stap eens binnen in onze winkel en laat u verrassen door vele ambachtelijke Hollandse lekkernijen.

Meer lezen

Kaas en melk

Wij verkopen in onze Streekwinkel een ruim assortiment aan boerenkazen. U kunt onze kazen combineren met een lekker potje mosterd uit de streek of met een smaakvolle kaas dip.
Gaat u op vakantie en wilt u toch genieten van een heerlijk stukje kaas uit onze streekwinkel? Laat uw kaas dan vacumeren. 

Meer lezen

Vlees

Zoek je een eerlijk, goed, lekker, gezond en traceerbaar stukje vlees? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het vlees dat wij vanuit de vriezer verkopen is van de dieren die met veel liefde, goede voeding en zorg zijn grootgebracht. Hierdoor is het vlees zeer gezond en van hoge kwaliteit, en dat proef je.

Meer lezen

Cadeaupakketten

Onze cadeaupakketten, uniek, persoonlijk en vooral erg lekker. Zoekt u een origineel cadeau voor een verjaardag, jubileum, Moederdag, Vaderdag, een zieke, voor iedere gelegenheid kunt u bij ons een passend cadeau vinden.

Meer lezen

© 2021 Streekwinkel de Lingegaerdt

Openingstijden

Maandag van 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 9:00 - 18:00 uur
Zaterdag van 8:00 - 17:00 uur

Algemene voorwaarden
Privacybeleid
DisclaimerAanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze winkel

Contact