Ertwtensoep van Kees

18 februari 2021

Wie kent hem niet, dé fameuze erwtensoep van Kees ’t Jong, eigenaar van de streekwinkel. Hele laboratoria worden ingezet om het geheime ingrediënt te ontdekken, er wordt grof geld geboden om Kees aan het praten te krijgen, en zelfs mensen die erwtensoep hadden afgezworen doen zich graag tegoed aan het “groene goud”.

En dan heb ik het nog niet over het feit dat de meest fervente vleeseters zich een guilty pleasure gunnen door deze vegetarische soep te verkiezen boven een de versie met een heerlijk smeuïge rookworst erdoor.

Denk je dat jij een erwtensoep recept hebt dat dat van Kees kan overtreffen? Dan nodigen we je uit om je lekkerste variant met ons te delen via info@streekwinkeldelingegaerdt.nl. Mocht je recept dat van Kees overtreffen nemen we natuurlijk contact op om te kijken of we het in ons assortiment op gaan nemen. In ieder geval maak je met je inzending kans op het winnen van 1 liter erwtensoep die we onder de inzendingen zullen verloten.

Behoor je niet tot de gelukkigen die zo’n heerlijk recept kennen of kunnen bereiden? Kom dan naar onze winkel en koop de erwtensoep van Kees voor € 4,99 voor een liter of € 2,99 voor een halve liter.

© 2021 Streekwinkel de Lingegaerdt

Openingstijden

Maandag van 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 9:00 - 18:00 uur
Zaterdag van 8:00 - 17:00 uur

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze winkel

Aanmelden
Contact

Streekwinkel De Lingegeardt
Grote Molenstraat 116
6661 NG Elst

info@streekwinkeldelingegaerdt.nl
www.streekwinkeldelingegaerdt.nl