Zuster Evie

Zuster Evie is een samenwerkingsverband van lokale onderneemsters, de zusters, die elk in hun eigen regio vanuit hun huis nog op de ouderwetse manier onze lekkernijen maken!

Over ons

Wij zijn Kees en Carisia ’t Jong uit Elst. Trotse ondernemers met mooie plannen. We willen graag samen werken met mensen die een  beperking ervaren op weg naar de arbeidsmarkt. We hebben zelf, vanwege ons slechte gehoor ervaren hoe moeilijk het kan zijn een leuke baan te vinden waarbij men kijkt naar je mogelijkheden en niet alleen naar je “beperkingen”. Om dit ideaal vorm te geven Daartoe werken we o.m. samen met de Driestroom.

Personeel kan bv rouleren en ervaring opdoen op verschillende gebieden; in de winkel, op het land, in de bediening en in de keuken. Vanwege herkenbaarheid wordt er een “stempel” geplaatst dat het door de Lingegaerdt is gemaakt. 
Wat we doen is zichtbaar en transparant; de klant ziet wat we doen, waarvan het gemaakt is en wordt via de zintuigen geprikkeld om de producten te kopen.

Klanten kopen het liefst producten van goede kwaliteit en het idee dat het kopen van een product bijdraagt aan het geluk en de kansen van een ander maakt dat de producten nét dat extra’s hebben. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.Verder hebben we 4 kinderen waar we dol op zijn, en vormen we met zijn zessen een hecht gezinnetje dat vastberaden is de wereld een stukje mooier te maken. Als u ook een bijdrage wil leveren, op wat voor manier dan ook, gaan we graag in gesprek!

© 2020 Streekwinkel de Lingegaerdt

Openingstijden

Maandag van 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 9:00 - 18:00 uur
Zaterdag van 8:00 - 17:00 uur

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze winkel

Aanmelden
Contact