Over ons

Wij zijn Kees en Carisia ’t Jong uit Elst. Trotse ondernemers met mooie plannen. 
We hebben 4 kinderen waar we dol op zijn, en vormen we met zijn zessen een hecht gezinnetje dat vastberaden is de wereld een stukje mooier te maken. 
Naast het runnen van een winkel waar we pure en eerlijke producten verkopen, werken we samen met mensen die een beperking ervaren op weg naar de arbeidsmarkt. We hebben zelf, vanwege ons slechte gehoor ervaren hoe moeilijk het kan zijn een leuke baan te vinden waarbij men ook kijkt naar je mogelijkheden en niet alleen naar je “beperkingen”. Om dit ideaal vorm te geven werken we o.m. samen met verschillende afdelingen van de Driestroom. Bij ons in de winkel en ook in ons -in de nabije toekomst te ontwikkelen buitengebied - kan men rouleren en ervaring opdoen op verschillende gebieden. 

Bedienen, vakkenvullen, tuinieren, administratieve functies en nog veel meer werkzaamheden worden aangeboden naar gelang de (on)mogelijkheden van de betreffende persoon.

Wat we doen is zichtbaar en transparant; de klant ziet wat we doen, waarvan het gemaakt is en wordt via de zintuigen geprikkeld om de producten te kopen.
Klanten kopen het liefst producten van goede kwaliteit en het idee dat het kopen van een product bijdraagt aan het geluk en de kansen van een ander maakt dat de producten nét dat extra’s hebben. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

We zijn trots op de producenten, en leveranciers met wie we samenwerken. Ze staan allemaal 100 % achter het product dat ze leveren. We stellen ze in de loop van de tijd graag aan u voor door er af en toe eentje uit te lichten en in het zonnetje te zetten! Dat doen we in onze nieuwsbrief, via deze site en soms ook op facebook. Graag tot ziens !

Kees & Carisia 't Jong

Streekwinkel de Lingegaerdt
Grote Molenstraat 116
6661 NG Elst

Tijdens openingstijden zijn wij te bereiken op nummer 06 423 75 176 

© 2020 Streekwinkel de Lingegaerdt

Openingstijden

Maandag van 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 9:00 - 18:00 uur
Zaterdag van 8:00 - 17:00 uur

Algemene voorwaarden
Privacybeleid
DisclaimerAanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze winkel

Contact